دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
پیام تسلیت کانون بسیج اساتید، بسیج کارمندی و بسیج دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

01 خرداد 1403
1894

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پی سانحه هوایی بالگرد حامل رییس جمهور و هیات همراه در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی که به دلیل شرایط بد جوی به وقوع پیوست و منجر به شهادت جمعی از خدمت گزاران مخلص و صدیق نظام جمهوری اسلامی ایران شد، بسیج اساتید پایگاه شهید حاجی زاده، بسیج کارمندی پایگاه شهید حججی، بسیج دانشجویی پایگاه شهید همت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، پیام تسلیت مشترکی صادر کردند.
متن این پیام بدین شرح می باشد:
انا لله و انا الیه راجعون
با نهایت تأسف و تأثر، شهادت مظلومانه رئیس جمهور محبوب و مردمی کشورمان، جناب آقای دکتر حضرت آیت الله رئیسی و هیات همراه را به همه هم میهنان عزیز و خانواده محترمشان تسلیت عرض می نماییم. این ضایعه بزرگ، قلب تمامی مردم ایران را به درد آورده و فقدان چنین شخصیت برجسته و خدمتگزاری بزرگ، ضایعه ای جبران ناپذیر برای کشورمان محسوب می شود.
جناب آقای دکتر آیت الله ابراهیم رئیسی در طول دوران مسئولیت خود با اخلاص و ایثار، همواره در جهت اعتلای کشور و خدمت به مردم گام برداشتند و یاد و خاطره ایشان همیشه در دل های ما جاودان خواهد ماند.
این مصیبت جانکاه را به مقام معظم رهبری، خانواده معزز ایشان و ملت شریف ایران تسلیت عرض می نمایبم و از خداوند منان برای روح بلند ایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

بسیج اساتید پایگاه شهید حاجی زاده
بسیج کارمندی پایگاه شهید حججی