دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

06 تیر 1403
دانشجویی و فرهنگی
آیین دانش آموختگی فارغ التحصیلان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیین دانش آموختگی فارغ التحصیلان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه، مهندس امیر میران آملی رییس کمسیون کشاورزی و منابع طبیعی اتاق بازرگانی استان مازندران، معاونین، مدیران، روسای دانشکده ها، اعضا هیات علمی و فارغ التحصیلان به همراه خانواده در روز یکشنبه، سوم تیر ماه 1403 در تالار مجلل اکسین برگزار شد.
در این جشن فارغ التحصیلی، دانش آموختگان مقاطع کارشناسی 1399، کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد 1401 حضور داشتند که همراه با تجلیل از نفرات برتر هر رشته همراه بوده است.
دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با بیان اینکه دانش آموختگان بزرگترین و بی بدیل ترین نقش را در توسعه و آبادانی کشور دارند، اظهار داشت: امروز شما از دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل نمی روید بلکه حضور شما را به جمع دانش آموختگان دانشگاه گرامی می داریم و با هم مسیر رشد و تعالی دانشگاه را ادامه می دهیم.
دکتر حاجی زاده مقدم خطاب به دانشجویان و دانش آموختگان بیان کرد: مراسم و جشن دانش آموختگی؛ مراسمی ویژه همراه با شادی است که پایان یک مرحله از زندگی علمی و شروع مرحله ای دیگر را نوید می دهد. روز جشن فارغ التحصیلی روز بزرگ و پر خاطره ای برای دانشجویان و خانواده هایشان می باشد و همچنین روز بزرگی برای اساتید و سایر مسئولین دانشگاه است که در این روز با شکوه تلاش های دانشجویان، اساتید و مسئولین دانشگاه به ثمر می نشیند.
در ادامه همراه با اجرا موسیقی زنده توسط گروه موسیقی دانشگاه و مسابقه، قرآئت سوگند نامه، اهدا لوح و تندیس و عکس یادگاری، برش کیک با نماد فارغ التحصیلی همراه بود.

روابط عمومی دانشگاه